MANIFEST PER AL DIA INTERNACIONAL DEL VOLUNTARIAT

I tu? Quan ets voluntari? Quan ets voluntària?

Soc voluntari quan, durant aquest temps de pandèmia, he pogut seguir vinculat a la meva entitat i m’he sentit part de l’equip de persones que, junts, hem estat al costat de la gent més vulnerable i que necessitava sentir-nos a prop.

Soc voluntària quan, durant aquests mesos de pandèmia, he pogut assistir cada setmana al punt d’acollida i d’atenció de la parròquia per escoltar, rebre, acollir i acompanyar les persones que s’hi adreçaven buscant ajuda, comprensió i assessorament.

Soc voluntari quan, durant aquest temps de pandèmia, m’he pogut comprometre de manera presencial en la distribució d’aliments, mantenint totes les mesures recomanades per protegir la salut de les persones.

Soc voluntari quan, durant aquest temps de pandèmia, he pogut continuar acompanyant la Dolors, de 84 anys, resident en un centre per a persones grans. De vegades amb una trucada telefònica setmanal, de vegades amb una curta visita presencial darrere d’una mascareta.

Soc voluntària quan, durant aquest temps de pandèmia, m’he hagut de quedar a casa perquè el projecte en el qual col·laborava ha hagut de tancar o perquè les meves circumstàncies personals podien posar en risc la meva salut o la dels altres. Però m’he continuat sentint part del projecte comú des de la distància.

Soc voluntària quan, durant aquests mesos de pandèmia, m’he pogut i m’he sabut adaptar amb imaginació i creativitat per fer acompanyament telemàtic en el reforç escolar a la Lorena i al Víctor a través del WhatsApp i de les videotrucades.

Gràcies, voluntaris i voluntàries. Per la vostra fidelitat, la vostra constància, la vostra flexibilitat, el vostre compromís, el vostre esperit solidari i de servei. Gràcies per sentir-vos plenament lliures per posar els vostres dons al servei d’un món millor.

MANIFEST PER AL DIA INTERNACIONAL DEL VOLUNTARIAT

I tu? Quan ets voluntari? Quan ets voluntària?

Soc voluntari quan, durant aquest temps de pandèmia, he pogut seguir vinculat a la meva entitat i m’he sentit part de l’equip de persones que, junts, hem estat al costat de la gent més vulnerable i que necessitava sentir-nos a prop.

Soc voluntària quan, durant aquests mesos de pandèmia, he pogut assistir cada setmana al punt d’acollida i d’atenció de la parròquia per escoltar, rebre, acollir i acompanyar les persones que s’hi adreçaven buscant ajuda, comprensió i assessorament.

Soc voluntari quan, durant aquest temps de pandèmia, m’he pogut comprometre de manera presencial en la distribució d’aliments, mantenint totes les mesures recomanades per protegir la salut de les persones.

Soc voluntari quan, durant aquest temps de pandèmia, he pogut continuar acompanyant la Dolors, de 84 anys, resident en un centre per a persones grans. De vegades amb una trucada telefònica setmanal, de vegades amb una curta visita presencial darrere d’una mascareta.

Soc voluntària quan, durant aquest temps de pandèmia, m’he hagut de quedar a casa perquè el projecte en el qual col·laborava ha hagut de tancar o perquè les meves circumstàncies personals podien posar en risc la meva salut o la dels altres. Però m’he continuat sentint part del projecte comú des de la distància.

Soc voluntària quan, durant aquests mesos de pandèmia, m’he pogut i m’he sabut adaptar amb imaginació i creativitat per fer acompanyament telemàtic en el reforç escolar a la Lorena i al Víctor a través del WhatsApp i de les videotrucades.

Gràcies, voluntaris i voluntàries. Per la vostra fidelitat, la vostra constància, la vostra flexibilitat, el vostre compromís, el vostre esperit solidari i de servei. Gràcies per sentir-vos plenament lliures per posar els vostres dons al servei d’un món millor.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *