CÀRITAS D’URGELL POSA EN MARXA UN CENTRE ESPECIAL DE TREBALL I ENFORTEIX LES ACCIONS D’ATENCIÓ A LES PERSONES AMB EL SUPORT DE PEUSA

L’empresa energètica fa una donació de 40.000 € en dos anys perquè Caritas impulsi el centre de treball i faci front a emergències a través de les ajudes socials.

La Seu d’Urgell, 11 desembre de 2020. Des de Càritas d’Urgell es presenta un Centre Especial de Treball (CET) del Grup Grapats el dia 30 de novembre de 2020, i l’empresa energètica PEUSA i dona suport.  A més, la companyia ha fet un altre donatiu que l’entitat social dedicarà a inversions en emergències socials, una de les necessitats que es manifesten amb més intensitat en aquesta tardor, per causa de la pèrdua de molts llocs de treball.

El donatiu s’ha lliurat al director de Càritas, Josep Casanova, durant una visita que l’equip directiu de PEUSA ha realitzat a les instal·lacions del nou Centre Especial de Treball. Amb aquesta acció es reforça el compromís que l’empresa urgellenca manté amb l’entitat caritativa i amb el projecte del Centre Especial de Treball. Arran de la col·laboració entre ambdues entitats, Càritas ha distingit PEUSA com a “Empresa amb cor”.

Les demandes d’ajuda a Càritas s’han incrementat des del mes de març de 2020 de manera molt notable. A l’Urgell la situació ha estat també d’empitjorament de la situació de pobresa de moltes persones.

La pobresa augmenta a la comarca de l’Alt Urgell

 El total d’ajudes que Càritas d’Urgell ha donat a la Diòcesi quasi ha doblat el que es van atorgar l’any passat: el 30 de novembre de l’any 2019 es van distribuir ajuts per valor de 156.471,56 euros i enguany, en les mateixes dates s’han donat ajudes per valor de 254.783,50 euros.

Concretament, a La Seu d’Urgell en aquest exercici 2020 fins el 30 de novembre s’han donat ajuts directes per a habitatge i subministraments, per aliments, salut, educació, neteja, estris per valor de 74.096,37 euros, el que significa un augment molt substancial dels ajuts lliurats, en més d’un 37% respecte de l’any anterior, quan es van lliurar ajuts directes a La Seu d’Urgell per valor de 46.540,51 euros a data 30 de novembre de 2019.

Desglossat per casuístiques s’han donat ajuts per habitatge i subministraments per valor de 39.598,65 euros respecte els 26.256,56 euros el novembre de 2019. Aquesta és la necessitat que es manifesta més urgent i que suposa un volum més important d’ajuts.

D’altres partides importants són les d’ajuts per aliments, que s’ha incrementat molt notablement: de 3.853,22 euros als 13.962,29 euros; i també per necessitats de la salut, educació, neteja i roba i objectes.

PEUSA, “empresa amb cor”

 Actualment, PEUSA té aproximadament 1.400 socis titulars d’accions de la companyia. La majoria d’aquests socis són veïns de la Seu d’Urgell i dels pobles del voltant. En els darrers anys ha impulsat el seu compromís amb el foment de les energies renovables, com ho demostra el fet que actualment tota l’energia comercialitzada per PEUSA és d’origen 100% renovable; i en l’àmbit social, la companyia històricament col·labora amb diferents entitats comarcals amb finalitats benèfiques i socials. A la vegada, els darrers anys PEUSA ha posat en marxa diferents mesures per donar suport a les persones que tenen dificultats per fer front a les seves despeses energètiques, amb l’objectiu d’atenuar el màxim possible la pobresa energètica a la seva zona d’influència. Per això, quan es va declarar la pandèmia per Covid19 PEUSA va fer donació de 50.000 euros al Consorci d’Atenció de Persones de l’Alt Urgell per atendre necessitats del territori.

CÀRITAS D’URGELL POSA EN MARXA UN CENTRE ESPECIAL DE TREBALL I ENFORTEIX LES ACCIONS D’ATENCIÓ A LES PERSONES AMB EL SUPORT DE PEUSA

L’empresa energètica fa una donació de 40.000 € en dos anys perquè Caritas impulsi el centre de treball i faci front a emergències a través de les ajudes socials.

La Seu d’Urgell, 11 desembre de 2020. Des de Càritas d’Urgell es presenta un Centre Especial de Treball (CET) del Grup Grapats el dia 30 de novembre de 2020, i l’empresa energètica PEUSA i dona suport.  A més, la companyia ha fet un altre donatiu que l’entitat social dedicarà a inversions en emergències socials, una de les necessitats que es manifesten amb més intensitat en aquesta tardor, per causa de la pèrdua de molts llocs de treball.

El donatiu s’ha lliurat al director de Càritas, Josep Casanova, durant una visita que l’equip directiu de PEUSA ha realitzat a les instal·lacions del nou Centre Especial de Treball. Amb aquesta acció es reforça el compromís que l’empresa urgellenca manté amb l’entitat caritativa i amb el projecte del Centre Especial de Treball. Arran de la col·laboració entre ambdues entitats, Càritas ha distingit PEUSA com a “Empresa amb cor”.

Les demandes d’ajuda a Càritas s’han incrementat des del mes de març de 2020 de manera molt notable. A l’Urgell la situació ha estat també d’empitjorament de la situació de pobresa de moltes persones.

La pobresa augmenta a la comarca de l’Alt Urgell

 El total d’ajudes que Càritas d’Urgell ha donat a la Diòcesi quasi ha doblat el que es van atorgar l’any passat: el 30 de novembre de l’any 2019 es van distribuir ajuts per valor de 156.471,56 euros i enguany, en les mateixes dates s’han donat ajudes per valor de 254.783,50 euros.

Concretament, a La Seu d’Urgell en aquest exercici 2020 fins el 30 de novembre s’han donat ajuts directes per a habitatge i subministraments, per aliments, salut, educació, neteja, estris per valor de 74.096,37 euros, el que significa un augment molt substancial dels ajuts lliurats, en més d’un 37% respecte de l’any anterior, quan es van lliurar ajuts directes a La Seu d’Urgell per valor de 46.540,51 euros a data 30 de novembre de 2019.

Desglossat per casuístiques s’han donat ajuts per habitatge i subministraments per valor de 39.598,65 euros respecte els 26.256,56 euros el novembre de 2019. Aquesta és la necessitat que es manifesta més urgent i que suposa un volum més important d’ajuts.

D’altres partides importants són les d’ajuts per aliments, que s’ha incrementat molt notablement: de 3.853,22 euros als 13.962,29 euros; i també per necessitats de la salut, educació, neteja i roba i objectes.

PEUSA, “empresa amb cor”

 Actualment, PEUSA té aproximadament 1.400 socis titulars d’accions de la companyia. La majoria d’aquests socis són veïns de la Seu d’Urgell i dels pobles del voltant. En els darrers anys ha impulsat el seu compromís amb el foment de les energies renovables, com ho demostra el fet que actualment tota l’energia comercialitzada per PEUSA és d’origen 100% renovable; i en l’àmbit social, la companyia històricament col·labora amb diferents entitats comarcals amb finalitats benèfiques i socials. A la vegada, els darrers anys PEUSA ha posat en marxa diferents mesures per donar suport a les persones que tenen dificultats per fer front a les seves despeses energètiques, amb l’objectiu d’atenuar el màxim possible la pobresa energètica a la seva zona d’influència. Per això, quan es va declarar la pandèmia per Covid19 PEUSA va fer donació de 50.000 euros al Consorci d’Atenció de Persones de l’Alt Urgell per atendre necessitats del territori.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *