Bon Nadal per a totes les llars aquest hivern

Moltes famílies amb l’arribada de les baixes temperatures no podran mantindre la seva casa a una temperatura adequada i saludable. La falta d’uns ingressos suficients, accentuat per la pandèmia del Covid-19 faran que en aquesta tardor – hivern, moltes llars del nostre Bisbat no podran ser un entorn caldejat i agradable on viure.

A la Vall d’Aran, a dia d’avui, ja hem duplicat les ajudes econòmiques per a subministraments de la llar respecte a l’any 2019. S’han fet ajuts per un valor de més de 4.200€.

Un altre factor a tenir en compte són les condicions pròpies dels habitatges, sense aïllament tèrmic i sistemes de calefacció adients; el que fa disparar la factura de llum o gas sense aconseguir un resultat òptim de temperatura i impossible d’assumir aquesta despesa econòmica per les famílies més vulnerables.

Feliz Navidad para todos los hogares este invierno

Muchas familias con la llegada de las bajas temperaturas no podrán mantener su casa a una temperatura adecuada y saludable. La falta de unos ingresos suficientes, acentuado por la pandemia del Covid-19 harán que en este otoño – invierno, muchos hogares de nuestro Obispado no podrán ser un entorno caldeado y agradable donde vivir.
En la Val d’Aran, a día de hoy, ya hemos duplicado las ayudas económicas para suministros del hogar con respecto al año 2019. Se han hecho ayudas por valor de más de 4.200€.
Otro factor a tener en cuenta son las condiciones propias de las viviendas, sin aislamiento térmico y sistemas de calefacción adecuados; lo que hace disparar la factura de luz o gas sin conseguir un resultado óptimo de temperatura e imposible de asumir ese gasto económico por las familias más vulnerables.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *