Decorem amb postals nadalenques les residències i l’hospital a Balaguer

La campanya institucional de Càritas per aquestes festes compta amb una sèrie d’activitats on el lema “ Bon Nadal? Bon Nadal, però per a tothom “ estigui present; per tant ajudar a decorar les residències de Gent Gran i Hospital de Balaguer amb postals nadalenques era un dels nostres objectius a assolir.

Han participat la Residència Sant Domènec, Santa Maria i Comtes d’Urgell més l’Hospital Hestia, on s’han portat un total de 135 postals nadalenques realitzades pels alumnes del Reforç Educatiu i UEC del centre més els seus voluntaris, i també agrair la col·laboració de l’Escola Pia de Balaguer, l’institut Ciutat de Balaguer i el centre d’educació especial Esperança de Lleida.

A Catalunya més de 363.000 persones passaran al 2021 sense ni una sola abraçada i en absoluta soledat i per aquesta activitat hem fet que el Nadal entri a totes les residències i hospital de Balaguer  intentant guanyar-nos un somriure i acompanyar-los durant aquests dies amb la il·lusió dels nens i nenes que han fet les postals nadalenques.

Decoremos con postales navideñas las residencias y el hospital en Balaguer

La campaña institucional de Cáritas para estas fiestas cuenta con una serie de actividades donde el lema “¿Feliz Navidad? Feliz Navidad, pero para todos“ esté presente; por tanto ayudar a decorar las residencias de mayores y hospital de Balaguer con postales navideñas era uno de nuestros objetivos a conseguir.

Han participado la Residencia Sant Domènec, Santa María y Comtes d’Urgell más el Hospital Hestia, donde se han llevado un total, de 135 postales navideñas realizadas por los alumnos del Refuerzo Educativo y UEC del centro más sus voluntarios, y también agradecer la colaboración de Escola Pia de Balaguer, el instituto Ciutat de Balaguer y el centro de educación especial Esperança de Lleida.

Con esta actividad hemos hecho que la Navidad entre en todas las residencias de mayores y el hospital de Balaguer intentando ganarnos una sonrisa y acompañándolos durante estos días con la ilusión de los niños y niñas que han realizado las postales navideñas.

#alesfosques

17.650€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *