37 infants de la Seu d’Urgell reben joguines dels Reis Mags d’Orient a Càritas.

Aquest Nadal la campanya de recollida de joguines de Càritas  d’Urgell s’ha dut a terme entre els dies  21 i 31 de desembre per poder repartir a nens i nenes de la població.  

Un any més al centre de Sant Ot de La Seu d’Urgell, els nenes i nenes van poder dipositar les cartes al Reis Mags fins el dia 4 de gener. 

Posteriorment els pares i mares dels menors han pogut fer la seva tria entre les joguines que han arribat al nostre centre, seguint els desitjos dels seus fills i filles.  Vigílies de la festivitat de Reis  s’ha fet l’entrega a les famílies respectives amb el suport dels alumnes de l’escola La Salle, que realitzen el projecte APS vinculats amb Càritas, ells  han estat els encarregats de fer de “patges” voluntaris.

Des de l’entitat es valora positivament la donació que algunes famílies han fet, donant una segona oportunitat a joguines que ja no utilitzaven. S’han rebut un total de 171 joguines, i d’aquestes  146 són reutilitzables per d’altres infants. La proporció de joguines que és poden aprofitar és més alta que l’any anterior, s’ha passat d’un 55% a un 85% de joguines reutilitzades.  D’aquestes 146 joguines útils se n’han donat  121 a nenes i nenes,  la resta passaran a la Botiga Grapats Encants.

Càritas vol agrair a les famílies que s’hi han implicat, als voluntaris, i especialment als infants i joves que amb la seva aportació i solidaritat han fet possible que aquesta campanya hagi obtingut el resultat que perseguíem: que el món resultés màgic per a tots els infants el dia de Reis.

37 niños y niñas de la Seu d’Urgell reciben juguetes de los reyes magos en Càritas

Esta Navidad, la campaña de recogida de juguetes de Cáritas de Urgell se ha llevado a cabo entre los días 21 y 31 de diciembre. Se cerró el proceso de selección y donación de los juguetes el día 4 de enero en el centro de Cáritas Sant Ot.

Los padres y madres beneficiarios de Cáritas han podido hacer su elección entre los juguetes disponibles, siguiendo los deseos de sus hijos; la donación se ha con el apoyo de los alumnos de la escuela La Salle, que realizan su proyecto APS vinculado a Cáritas: Ellos han hecho de “pajes” voluntarios.

Finalmente, es satisfactorio constatar que las familias donantes lo han hecho desde una mayor sensibilidad solidaria y ecológica, ya que, de los 171 juguetes recibidos, han resultado aprovechables 146, y se han tirado 25. La proporción de juguetes aprovechables es más alta que el año anterior, y se ha pasado de un 55% a un 85% de juguetes reutilizados. Se han dado un total de 121 juguetes y libros a 37 niños.

Cáritas quiere agradecer a las familias que se han implicado, a los voluntarios, y especialmente a los niños y jóvenes que con su aportación y solidaridad han hecho posible que esta campaña haya obtenido el resultado que deseábamos: que el mundo resultara mágico para todos los niños el día de reyes.   

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *