Valoració positiva de les 6 activitats realitzades en la Campanya de Nadal a la Vall d’Aran

Dins de les activitats previstes en la Campanya “Bon Nadal? Bon Nadal, però per a tothom “ el centre de la Val d’Aran de Càritas d’Urgell si han sumat amb 6 iniciatives.
Les accions es van iniciar  el 17 de desembre de 2020 amb la venda, en el mercat de Vielha, de productes artesanals realitzats en el Taller de treballs manuals que setmanalment es fa al centre de Càritas a Vielha.
Una d’aquestes manualitats ha estat la confecció en feltre vermell d’àngels, que han estat lliurats als residents i treballadors de la Residència Sant Antoni de Vielha. En total es van lliurar 81 figures d’àngels.
Al mateix temps, els nens i nenes que participen del reforç educatiu varen gaudir fent cagar el tió uns dies abans de Nadal.
Una altra de les activitats va ser la recollida de cartes i dibuixos per a la residència de Vielha. Diverses escoles de la Vall han col·laborat en aquesta iniciativa, així com els nens i nenes que participen en el projecte de reforç educatiu de Càritas.
La recollida de joguines usades ha estat l’última activitat que s’ha dut a terme. Han estat moltes les persones que s’han bolcat a través de les xarxes socials, aconseguint un gran nombre de joguines que s’han entregat a 27 nens i nenes de la Vall d’Aran.
Una vegada més la col·laboració dels voluntaris i voluntàries han  ajudat al fet que la campanya hagi estat un èxit i s’hagi pogut fer arribar el missatge a la Vall: “Bon Nadal? Bon Nadal, però per a tothom ” .

Valoración positiva de las 6 actividades realizadas en la Campaña de Navidad en la Val de Aran

Son varias las actividades realizadas en el marco de la campaña de Navidad que Càritas d’Urgell ha realizado en la Val d’Aran.

Iniciamos las acciones el 17 de diciembre de 2020 con la venta, en el mercado de Vielha, de productos artesanales realizados en el Taller de Manualidades que semanalmente se hace en el centro de Càritas en Vielha.

Una de estas manualidades fue la confección en fieltro rojo de ángeles que fueron entregados a los residentes y trabajadores de la Residencia Sant Antoni de Vielha. En total se entregaron 81 presentes. 

Los niños y niñas de refuerzo educativo hicieron”cagar el tió” pocos días antes de Navidad.

Otra de las actividades fue la recogida de cartas y dibujos para la residencia de Vielha. Varias escuelas del valle han colaborado en esta iniciativa, así como los niños y niñas que participan en el programa de Refuerzo Educativo de Càritas.

La recogida de juguetes usados ha sido la última actividad desarrollada. Han sido muchas las personas que se han volcado a través de las redes sociales, consiguiendo un gran número de juguetes que han sido donados a 27 niños de la Val d’Aran.

Una vez más la colaboración de los voluntarios ha ayudado a que la campaña haya sido un éxito y se haya podido hacer llegar a mucha gente el mensaje de que esta Navidad tenía que ser buena para todos.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *