Salut: un Dret no sempre accessible

No sempre és fàcil per a les famílies que atenem dins del programa d’Acompanyament i Suport Individual, accedir a medicaments, ulleres i productes ortopèdics amb prescripció mèdica. Són persones amb malalties cròniques o que han sofert una urgència mèdica.
Per aquesta raó, una de les partides del programa d’ajudes socials de Càritas d’Urgell es dedica a ajudes relacionades amb la salut. Durant l’any 2020 Càritas d’Urgell ha realitzat un total de 199 ajudes econòmiques en l’àmbit de la salut per un valor de més de 12.000 €, a la Vall d’Aran s’han beneficiat 28 famílies.
Un altre dels reptes que se’ns planteja aqui a la Vall per a les famílies més vulnerables, és el del transport a un centre mèdic fora de la seva població de residència per a fer visites o proves mèdiques, a la vall d’Aran són freqüents els desplaçaments a hospitals de Lleida i Barcelona.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.