Càritas a Tremp continua invertint en l’acompanyament escolar

Tots, fins i tot els més grans, de tant en tant necessitem que ens ajudin en alguna matèria, i ens acompanyin en el nostre procés de creixement, en aquest cas parlem de nens i nenes en edat escolar obligatòria. Moltes famílies no es poden fer càrrec de l’acompanyament escolar dels seus fills i filles, per això Càritas dona suport a aquestes famílies oferint-los un espai de reforç educatiu. La desigualtat imposa un desavantatge clar per als fills i filles de famílies amb menys recursos econòmics, educatius i culturals, afectant aspectes tan fonamentals com l’educació.
En aquest moments, a conseqüència de la pandèmia, el nombre de nens i nenes  per aula s’ha vist reduït, així doncs sent conscients de la necessitat i la importància que té aquest projecte, hem invertit més temps (més hores) i més voluntaris per poder arribar a més joves amb aquestes necessitats.
Les classes es distribueixen per grups bombolla, i totes són personalitzades segons les necessitats de cada menor. El Centre de Càritas a Tremp aposta en la idea d’aprendre jugant, així que a més de realitzar els deures i estudiar per als exàmens, els nostres alumnes participen en diferents activitats de càlcul, geografia i llengües per incentivar la motivació cap als estudis i aprendre de manera diferent a través del joc i el descobriment personal.

Cáritas a Tremp continua invirtiendo en el refuerzo educativo escolar

Todos, incluso los más grandes, de vez en cuando necesitamos que nos ayuden en alguna materia, y nos acompañen en nuestro proceso de crecimiento, en este caso hablamos de niños y niñas en edad escolar obligatoria. Muchas familias no pueden hacerse cargo del acompañamiento escolar de sus hijos e hijas, por eso Cáritas apoya a estas familias ofreciéndoles un espacio de refuerzo educativo. La desigualdad impone una desventaja clara para los hijos e hijas de familias con menos recursos económicos, educativos y culturales, afectando aspectos tan fundamentales como la educación.
En estos momentos, a consecuencia de la pandemia, el número de niños y niñas por aula se ha visto reducido, así pues siendo conscientes de la necesidad y la importancia que tiene este proyecto, hemos invertido más tiempo (más horas) y más voluntarios para poder llegar a más jóvenes con estas necesidades.
Las clases se distribuyen por grupos burbuja, y todas son personalizadas según las necesidades de cada menor. El Centro de Cáritas en Tremp apuesta en la idea de aprender jugando, así que además de realizar los deberes y estudiar para los exámenes, nuestros alumnos participan en diferentes actividades de cálculo, geografía e idiomas para incentivar la motivación hacia los estudios y aprender de manera diferente a través del juego y el descubrimiento personal.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *