La pandèmia frena però no atura el programa laboral de Càritas Urgell

El Covid-19 ens està deixant moltes seqüeles físiques, psíquiques, socials i també laborals. Moltes persones estan en ERTO, unes altres directament han perdut la seva feina. La pandèmia ens impedeix tornar a la tan anhelada normalitat, a la nostra vida de sempre, a poder tenir oportunitats per a tirar endavant.
El programa laboral de Càritas Urgell promou i facilita els factors d’ocupació per a aconseguir la inserció laboral a persones en risc d’exclusió, mitjançant accions d’orientació, acompanyament, aprenentatge, motivació i formació.
Per a atendre la falta d’ocupació de les persones que s’atenen a Càritas Urgell, estructurem un procés d’acompanyament individualitzat perquè cada persona millori les seves potencialitats i l’acompanyem en l’adquisició de les competències que li siguin necessàries per a poder-se incorporar al mercat laboral.
El programa laboral s’està realitzant a la Vall d’Aran des de l’any 2016. Durant l’any 2020 s’han invertit 14.390,06€ on han participat 20 persones i s’ha aconseguit que 7 persones trobessin un lloc de treball.
La pandèmia no ens pot parar. Hem d’aprofitar aquest temps d’espera per a preparar i acompanyar a les persones en la seva recerca d’ocupació i estar preparats per a tornar a començar. Si estàs en situació d’atur o ERTO adreça’t als nostres centres d’activitats per demanar més informació sobre el programa laboral.

La pandemia frena pero no detiene el programa laboral de Cáritas Urgell

El Covid nos está dejando muchas secuelas físicas, psíquicas, sociales y también laborales. Muchas personas están en ERTE, otras directamente han perdido su trabajo. La pandemia nos impide volver a la tan ansiada normalidad, a nuestra vida de siempre, poder tener oportunidades para salir adelante.
El programa laboral de Cáritas Urgell promueve y facilita los factores de ocupación para conseguir la inserción laboral a personas en riesgo de exclusión, mediante acciones de orientación, acompañamiento, aprendizaje, motivación y formación.
Para atender la falta de empleo de las personas que atienden a Cáritas Urgell, estructuramos un proceso de acompañamiento individualizado para que cada persona mejore sus potencialidades y la acompañamos en la adquisición de las competencias que le sean necesarias para poderse incorporar al mercado laboral.
El programa laboral se está realizando en el Valle de Aran desde el año 2016. Durante el año 2020 se han invertido 14.390,06€ en el programa laboral, donde han participado 20 personas y se ha logrado que 7 personas encontraran un lugar de trabajo.
La pandemia no nos puede parar. Debemos aprovechar este tiempo de espera para preparar y acompañar a las personas en su búsqueda de empleo y estar preparados para volver a empezar. Si estás en situación de paro o ERTE dirígete a nuestros centros de actividades para pedir más información sobre el programa laboral.

#alesfosques

17.650€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *