Càritas Urgell rep un ajut de 20.000 euros de la Fundació La Caixa

Càritas d’Urgell i l’entitat “Fundació la Caixa”, han signat un conveni de col.laboració per fer possible el compliment de les finalitats socials de Càritas Diocesana d’Urgell en el desenvolupament d’ajudes directes a les persones que es troben en situació de pobresa o vulnerabilitat, de tal manera que la Fundació ha fet donació de 20.000 euros a Càritas que seran destinats a ajuts per a famílies vulnerables o en situació de pobresa a Balaguer, La Seu d’Urgell, Puigcerdà, Tremp i Vielha.
El conveni ha estat signat pel President de Càritas Urgell, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília i el Director d’Institucions de Catalunya de Caixa-Bank, Sr. Joaquim Macià Viladomat, en un acte que es va dur a terme en el Palau Episcopal, a La Seu d’Urgell, el dilluns 8 de març de 2021.
L’entitat financera i Càritas seguiran el desenvolupament d’aquest conveni de col·laboració amb una comissió que hi vetllarà.
A Catalunya, i també a la diòcesi d’Urgell s’està vivint una situació d’augment de famílies que viuen en una situació de precarietat, a causa de la manca de treball, de l’increment de persones que han deixat de tenir ingressos i per tant, dificultat de pagar les despeses de subministraments. D’altre banda, la reducció de despeses d’alimentació i la reducció en despeses en medicaments ha fet que la situació de precarietat sigui més intensa.
A Càritas d’Urgell s’han donat ajudes directes a les famílies en el darrer any per un import de 284.809,13 euros, entre les poblacions de Balaguer, La Seu d’Urgell, Puigcerdà, Tremp, Vielha i en d’altres poblacions de la diòcesi. S’han beneficiat de l’ajut 769 famílies.

Càritas Urgell rep un ajut de 20.000 euros de la Fundació La Caixa

Càritas d’Urgell i l’entitat “Fundació la Caixa”, han signat un conveni de col.laboració per fer possible el compliment de les finalitats socials de Càritas Diocesana d’Urgell en el desenvolupament d’ajudes directes a les persones que es troben en situació de pobresa o vulnerabilitat, de tal manera que la Fundació ha fet donació de 20.000 euros a Càritas que seran destinats a ajuts per a famílies vulnerables o en situació de pobresa a Balaguer, La Seu d’Urgell, Puigcerdà, Tremp i Vielha.
El conveni ha estat signat pel President de Càritas Urgell, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília i el Director d’Institucions de Catalunya de Caixa-Bank, Sr. Joaquim Macià Viladomat, en un acte que es va dur a terme en el Palau Episcopal, a La Seu d’Urgell, el dilluns 8 de març de 2021.
L’entitat financera i Càritas seguiran el desenvolupament d’aquest conveni de col·laboració amb una comissió que hi vetllarà.
A Catalunya, i també a la diòcesi d’Urgell s’està vivint una situació d’augment de famílies que viuen en una situació de precarietat, a causa de la manca de treball, de l’increment de persones que han deixat de tenir ingressos i per tant, dificultat de pagar les despeses de subministraments. D’altre banda, la reducció de despeses d’alimentació i la reducció en despeses en medicaments ha fet que la situació de precarietat sigui més intensa.
A Càritas d’Urgell s’han donat ajudes directes a les famílies en el darrer any per un import de 284.809,13 euros, entre les poblacions de Balaguer, La Seu d’Urgell, Puigcerdà, Tremp, Vielha i en d’altres poblacions de la diòcesi. S’han beneficiat de l’ajut 769 famílies.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *