VULNERABILITAT DIGITAL EN TEMPS DE PANDÈMIA

La pandèmia de Covid-19 que estem patint des de fa ja un any està fent sorgir problemes que fins llavors no pensàvem que teníem.

Crèiem que tothom té un dispositiu digital: un telèfon mòbil, una Tauleta, un ordinador… i per descomptat connexió a internet amb megues il·limitats. Però la realitat diuen que és tossuda i ens ha posat sobre la taula el problema de la escletxa digital.

En el primer confinament vam veure com molts nens i nenes no podien seguir les classes virtualment per falta de recursos. Però també varem comprovar que no tots els adults disposen d’un dispositiu adequat per a les accions que havien de realitzar, no disposaven de dades o no sabien utilitzar-lo. La majoria de persones que tenen dificultat per a poder fer tràmits en línia expressen la seva angoixa i por. Són tràmits molt importants per a ells, dels quals depenen la seva economia familiar en la majoria dels casos.

Des de Càritas Vall d’Aran, dins del Programa d’Acompanyament i Suport Individual, ajudem a persones que necessiten d’un suport telemàtic per a fer gestions en el SEPE, SOC, Seguretat Social o qualsevol altre tipus de tràmit. Posem a la disposició de les persones que ho necessitin les nostres aules i dispositius, així com assessorament perquè puguin realitzar els seus tràmits d’una manera més senzilla.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *