Reprenem les classes al Centre de Càritas de Puigcerdà

El centre de Càritas Puigcerdà reprén les classes de català i castellà modificant-ne el format per poder complir amb les condicions de seguretat que exigeix la pandèmia per la COVID-19.

Per tal de complir amb la normativa vigent, hem adaptat les classes grupals convertint-les en classes particulars i ampliant les franges horàries per poder arribar a totes les famílies i alumnes. Seguint els protocols d’higiene i desinfecció, distàncies de seguretat entre alumnes i professors, control de temperatura, mascareta obligatòria i sistema de ventilació, intentant que els assistents i els nostres voluntaris se sentin còmodes i segurs.

Seguim adaptant-nos i reinventant-nos amb les circumstàncies excepcionals que ens envolten.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.