Nova botiga Moda-Re de Càritas diocesana a Balaguer

Càritas diocesana d’Urgell obrirà, el proper dia 12 d’abril, la nova botiga “Moda Re” a Balaguer. Moda Re és un projecte conjunt de totes les Càritas d’Espanya per desenvolupar noves estratègies amb el tema del residu tèxtil. Aquesta nova botiga, situada al carrer Barcelona n. 65 de Balaguer, ha de permetre consolidar el projecte d’inserció laboral de Nougrapats,  amb dos nous llocs  de treball d’inserció i en ella s’hi pot trobar tot tipus de roba de segona mà, complements de vestir i diversitat d’objectes per a la llar.

Amb aquest nou pas de desplegament territorial del projecte Grapats, Càritas d’Urgell, es reafirma  en  el seu compromís amb la inserció laboral de les persones amb risc d’exclusió i amb la sostenibilitat del planeta, d’acord amb allò que el Papa Francesc demana a “Laudato si”.

La nova botiga s’ha pogut posar en marxa gràcies a la col·laboració econòmica de Càritas Espanyola i de la Fundació canònica “Llar Cristiana Maria Maestre” del Bisbat d’Urgell.

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

400€ de 10.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *