Cursos de formació laboral a Càritas de la Seu

Millorar l’ocupabilitat, un dels principals reptes del mercat laboral abans de la crisi sanitària de la COVID -19, i que s’ha intensificat a partir d’aquesta. Els joves, les dones, persones amb treballs temporals i persones menys formades són les més afectades, per tant les que necessiten adquirir noves habilitats per poder millorar la seva ocupabilitat.  

Cáritas Urgell segueix apostant per oferir formacions de caire ocupacional perquè ajudi a persones aturades, vulnerables i/o amb risc d’exclusió social a adquirir noves competències per poder accedir al mercat laboral. 

Aquest mes d’abril al Centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell, dins el marc del Programa Laboral, s’han iniciat dues formacions de caire ocupacional.

La primera, enfocada en el sector de la Hosteleria, 55 hores destinades a desenvolupar competències de cambrer i d’ajudant de cuina perquè els participants puguin ser candidats òptims davant una feina en aquest sector. Aquesta formació està finançada pel Programa Operatiu d’Inclusió social y Economia Social (POISES).  

La segona formació, està projectada cap al sector de serveis de jardineria, 101 hores enfocades a treballar competències laborals de caire pràctic per treballar en aquest àmbit. Aquesta formació està finançada pel Programa Operatiu d’Inclusió social i Economia Social (POISES) i per Inditex – Càritas Espanyola 2020 – 2022 “Empleo en igualdad de oportunidades año 2021”.

A Càritas Urgell considerem que la formació de caire ocupacional permet que la gent estigui més ben formada per trobar i mantenir una feina. El COVID-19 ens posa una nova realitat al davant que ens obliga a crear perfils mes polivalents per tenir més possibilitats d’accés al mercat laboral.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *