Sortida amb els més joves de Càritas Tremp

El centre de Càritas Tremp, organitza activitats per els diferents joves que participen als seus programes, tant d’acollida com de reforç escolar.

El dissabte passat, es va organitzar una excursió caminant, de Tremp a Talarn, on es van realitzar diferents activitats i jocs educatius. Sempre prenen les diferents mesures i recomanacions de seguretat.

Sovint els més petits són els que, d’una manera indirecta pateixen més la manca de recursos econòmics i socials o la manca d’atenció. Els nens i nenes de les famílies en situació econòmica i social precària queden desatesos sense voler-ho, més enllà de l’horari escolar.

Caritas ofereix als nens i nenes d’aquestes famílies la possibilitat d’estar en un espai acollidor fent els deures de l’escola i altres activitats extraescolars de lleure com treballs manuals, jocs de taula o activitats físiques, amb persones preparades per donar-los suport i acolliment.  Tot i que les activitats extraescolars també estan obertes a la resta de població per així contribuir a la participació, interacció  e integració de tots els joves i famílies.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *