Sortida amb els més joves de Càritas Tremp

El centre de Càritas Tremp, organitza activitats per els diferents joves que participen als seus programes, tant d’acollida com de reforç escolar.

El dissabte passat, es va organitzar una excursió caminant, de Tremp a Talarn, on es van realitzar diferents activitats i jocs educatius. Sempre prenen les diferents mesures i recomanacions de seguretat.

Sovint els més petits són els que, d’una manera indirecta pateixen més la manca de recursos econòmics i socials o la manca d’atenció. Els nens i nenes de les famílies en situació econòmica i social precària queden desatesos sense voler-ho, més enllà de l’horari escolar.

Caritas ofereix als nens i nenes d’aquestes famílies la possibilitat d’estar en un espai acollidor fent els deures de l’escola i altres activitats extraescolars de lleure com treballs manuals, jocs de taula o activitats físiques, amb persones preparades per donar-los suport i acolliment.  Tot i que les activitats extraescolars també estan obertes a la resta de població per així contribuir a la participació, interacció  e integració de tots els joves i famílies.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.