Curs de mosso de magatzem a Càritas Balaguer

Finalitza el curs de mosso de magatzem que ha realitzat Càritas d’Urgell en la localitat de Balaguer.

La formació l’ha impartit Teixidó Associats i ha estat finançada pel Programa Operatiu d’Inclusió social i Economia Social (POISES) i per Inditex – Càritas Espanyola 2020 – 2022 “Empleo en igualdad de oportunidades año 2021”

El curs que engloba diferents diplomes com el de manipulador d’aliments i el curs d’operador de carretons elevadors, té com a objectiu donar uns coneixements per facilitar l’obtenció d’una feina. L’han realitzat un total de  9 persones que estaven participant al programa laboral que té l’entitat i ha tingut una durada de 100 hores.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.