REPRENEM EL TALLER DE MANUALITATS I LES CLASSES DE FRANCÉS

La millora de les dades de la pandèmia ha permès en els últims dies la represa del taller de manualitats amb materials reciclats i les classes de francès.
Els participants han tornat amb gran il·lusió i moltes ganes de a poc a poc tornar a la normalitat. Aquestes activitats estan incloses dins de l’Espai Grapats.
ESPAI GRAPATS és un espai de participació i d’acció comunitària per a la transformació social, que mitjançant d’un centre multifuncional genera iniciatives relacionades amb l’economia social i amb els nous valors emergents, com són la sostenibilitat ambiental i el consum responsable.
MISSIÓ De l’ESPAI GRAPATS:
El desenvolupament de la dimensió relacional i comunitària de la voluntarietat, que amb la creació d’espais que fomentin la companyia, l’aprenentatge i el debat, promou activitats relacionades amb l’economia social i solidària, i també amb la de nous valors emergents com són el consum responsable, l’ecologia integral i la solidaritat planetària.

Emergència Terratrèmol Turquia Síria

38.039€ de 40.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *