Visita a la Catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell

En el marc del projecte Espai Grapats, Càritas Urgell al Centre Sant Ot ha organitzat una visita guiada a la Catedral de Santa Maria d’Urgell. La Catedral de la seu d’Urgell és un punt neuràlgic de la nostra ciutat.

En la visita guiada, dirigida pel rector de la parròquia, s’ha explicat la història arquitectònica de la Catedral del Segle XII, s’ha parlat del l’orgue centenari ubicat a la mateixa, s’ha explicat la historia de Sant Ermengol i s’ha visitat el claustre i l’església de Sant Miquel.

Aquesta visita estava dirigida a voluntaris i participants del nostre projecte d’acompanyament grupal a través de classes motivacionals de català i castellà, hi han assistit 12 participants.

Aquest tipus d’activitat ens permet compartir amb els nostres participants la història de la nostra ciutat i potenciar la vida comunitària. 

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.