El centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell finalitza el reforç educatiu de secundària amb una sortida a Port Aventura

Des del mes de setembre 9 joves participen en el projecte de reforç educatiu de secundària que té com a objectiu combatre l’abandonament escolar. Dels 9 joves 3 finalitzen l’ESO amb èxit aquest curs. La resta d’alumnes seguiran participant del projecte el pròxim curs escolar. El projecte de reforç educatiu es duu a terme 3 hores setmanals durant dos dies a la setmana del calendari escolar. Durant el curs escolar 2020- 2021 tots aquests joves han fet un gran esforç i s’han adaptat a la complexa situació que ha portat a les aules la Covid – 19. És per aquest motiu que des de Càritas s’ha volgut premiar als alumnes amb una excursió a Port Aventura. A la sortida van assistir els 9 joves i vam poder tornar a observar la importància en el lleure per les dinàmiques de grups i el desenvolupament en totes les edats.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.