Suport a famílies confinades a la Seu d’Urgell

Encara estem en plena crisi sanitària i si alguna cosa hem après, és que ara ja no ens podem quedar a casa, que hi ha moltes persones vulnerables que necessiten ajuda i aquesta és la nostra gran raó de ser. És per això, que l’any passat vàrem iniciar una nova manera d’ajudar, realitzant compres d’alimentació i fent-les arribar a domicilis on tots els membres estaven confinats i no tenien xarxa social per tal de poder-los ajudar. Amb el que portem d’any 2021, al centre Sant Ot de la Seu d’Urgell, hem realitzat aquest suport a 27 famílies amb 68 beneficiaris. Fer aquests tipus d’ajudes ha estat possible gràcies als nostres voluntaris, encarregats d’anar a comprar i portar la compra a casa dels beneficiaris, sempre seguint les mesures sanitàries i respectant les distàncies de seguretat. Aquesta, entre moltes altres, s’ha convertit i ho seguirà fent una de les nostres tasques en el nostre dia a dia.
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.