Estiu a Càritas Vielha, 4 setmanes per a la diversió, la reflexió i l’actuació

Del 26 de juliol al 20 d’agost s’ha realitzat un any més l’activitat “Estiu a Càritas” en el centre de Càritas d’Urgell de Vielha. En aquesta ocasió les activitats proposades als nens i nenes han estat lúdiques però també de conscienciació sobre la importància d’una alimentació saludable i l’impacte que té en el planeta. Les mares i pares han proporcionat als seus fills esmorzars fets a casa, eliminant els productes industrials. En aquestes 4 setmanes s’ha reduït l’impacte de residus plàstics en més d’un 90% a l’hora del esmorzar. En realitzar alguns dels passejos i excursions els nens i nenes van poder observar la gran quantitat d’escombraries que s’acumulaven en les vores dels camins. Va ser seva la iniciativa de netejar dos trams: el que va de Vielha a Betren i el de Gausac fins a la depuradora. Es van recollir en total 5 bosses d’escombraries plenes amb deixalles de tota mena. També varem realitzar manualitats, vam anar d’excursió a altres pobles de la Vall i a la piscina de Vielha. 10 nens i nenes de primària i una voluntària han participat d’aquest projecte.
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.