TORNA ESPAI GRAPATS A CÀRITAS VAL D’ARAN

Una vegada acabat l’estiu reprenem les classes i tallers de l'”Espai Grapats” en el centre de Càritas a Vielha. Tornarem amb el taller de treballs manuals amb material procedent de donacions o reciclatge i les classes de francès i cultura francesa. El taller de treballs manuals tindrà lloc a partir de la primera setmana d’octubre, tots els dimecres de 10:30 h a 11:30 h i el de francès tots els dimarts de 10:00 h a 12 h.
ESPAI GRAPATS és un espai de participació i d’acció comunitària per la transformació social, que per mitjà d’un centre multifuncional genera iniciatives relacionades amb l’economia social i amb els nous valors emergents, com són la sostenibilitat ambiental i el consum responsable.
Les persones que vulguin participar en aquestes activitats han de contactar amb Càritas a Vielha per a reservar la seva plaça.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.