Caritas dona la benvinguda a Mossèn Emili Villegas, nou rector de Tremp

Càritas dona la benvinguda a Mossèn Emili Villegas, nou rector de Tremp, i nou President de Càritas Parròquial de Tremp el qual, ja feia uns anys, havia estat a Tremp on va rebre el diaconat i va celebrar la primera missa. Va prendre possessió del càrrec el el 8 de setembre, celebrant l’eucaristia en honor a la Mare de Déu de Valldeflors conjuntament amb altres mossens de la diòcesi d’Urgell. Nomenat nou rector de la parròquia Mare de Déu de Valldeflors de Tremp, així com de les parròquies de Sant Martí de Talarn, Santa Anna de Puigverd, Santa Maria de Mur i l’Assumpció d’Eroles, entre d’altres.

Des de Càritas, volem transmetre la mes sincera de les benvingudes i bons desitjos per el nou rector de Tremp Mossèn Emili. 

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.