Busquem persones voluntàries per a reforç educatiu

Càritas Urgell ha obert una nova campanya de recerca de persones voluntàries que vulguin acompanyar joves de 1er i 2on d’ESO. L’acompanyament, de dues hores setmanals, ofereix un suport afectiu amb els joves acompanyats que els permet millorar les seves competències educatives. Durant el temps de pandèmia van participar 3 alumnes al projecte de reforç educatiu i tots 3 van poder passar de curs. El projecte de reforç educatiu a Puigcerdà arriba als seus 5 anys de vida amb nous reptes individuals per cada alumne que hi participa. Al centre de Puigcerdà estem buscant persones voluntàries per al projecte educatiu de Reforç escolar que es farà amb. Els horaris seran els dimarts i dijous de 16h a 17h. Així que si t’interessa el món educatiu i tens ganes de formar part del nostre projecte no dubtis en demanar-nos informació.

T’esperem!!

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.