Càritas Vall d’Aran ajuda amb 27.940 € a 43 famílies per poder mantenir el seu habitatge

La Declaració Universal dels Drets Humans en el seu article 25, apartat 1, indica: “Tota persona té dret a un nivell de vida adequat que li asseguri, així com a la seva família, (…) l’habitatge

Aquest dret que tots tenim, no és gens fàcil d’ aconseguir des de fa temps al nostre país.  Accedir a un habitatge digne si ja és complicat per a persones amb un cert nivell d’ingressos, a causa de l’alt preu del lloguer; és gairebé impossible per a persones amb ingressos baixos o pràcticament nuls.

Aquest fet crea una gran desigualtat en la població. Moltes famílies es veuen obligades a compatir l’habitatge amb altres persones; les condicions de l’habitatge no són bones, hi han humitats, falta d’una correcta calefacció, no hi ha ascensor… i persones amb discapacitat es veuen obligades a no poder sortir de casa.

La llista de problemes que comporta no tenir una casa digna i no poder pagar-la és molt llarga, i pot agreujar la situació de les persones que no poden mantenir-la afectant-los a la salut física i mental.

En el que portem d’any a la Vall d’Aran s’han fet ajudes de lloguer de les que se n’han beneficiat 98 persones, un total de 43 famílies per un import de 27.940€.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *