CaixaBank fa entrega de motxilles amb material escolar a Càritas d’Urgell perquè les faci arribar a les famílies més vulnerables

Des de principi d’any Càritas ha destinat un total de 23.000 € a ajudes escolars.

Un cop més la Fundació ‘La Caixa’ i CaixaBank, a través de la seva Acció Social, han confiat en Càritas perquè facin arribar motxilles amb material escolar a les famílies amb situació de vulnerabilitat. El passat mes de setembre es va fer el lliurament de les motxilles amb material escolar a Càritas Urgell, que han estat repartides durant aquest inici de curs als nens i nenes que participen al  reforç educatiu i la UEC en els diferents centres de Càritas d’Urgell.


A l’acte de lliurament, celebrat al centre St. Ot de la Seu d’Urgell van assistir Geremi Camí Calzada

Director de Banca d’Institucions a Lleida , i Josep Casanova Obiols, director de Càritas Urgell. Josep Casanova, va agrair la donació perquè “la crisi social i econòmica provocada per la COVID-19 ha afectat amb més incidència a les llars més vulnerables que tenen menors al seu càrrec”


Les motxilles estan equipades amb dues modalitats diferents per adaptar-se a cada cicle educatiu (primària i secundària), els kits estan formats per una motxilla i un contingut que varia per a cada franja d’edat.


Des de Càritas d’Urgell es valora positivament la col·laboració institucional entre l’Entitat amb Cor CaixaBank, reconeguda l’any 2017 i Càritas  d’Urgell per ajudar al  que els menors més vulnerables disposin del material escolar necessari durant el curs.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *