Es reprèn el reforç educatiu al centre de Càritas Puigcerdà

El reforç educatiu impartit a Càritas Puigcerdà, centra la majoria d’esforços de la nostra acció amb els infants a la Cerdanya.

A part de les ajudes escolars que s’han pogut continuar realitzant durant el temps de pandèmia, l’acció de reforç educatiu reprèn la seva activitat després d’un parell d’anys a causa de la Covid19.


“La nostra recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat dels alumnes de reforç educatiu”

Un professor jubilat de l’institut comarcal, ajuda als nens i nenes de primer i segon de l’ESO a fer els deures, preparar exàmens i treballs d’aquest nou curs. Els alumnes tenen un seguiment personalitzat i també reben suport en les matèries que més necessiten. A més a més, també intentem oferir tècniques d’estudi, d’organització i planificació i així a poc a poc els alumnes vaguin adquirint autonomia i bons hàbits que els ajudin a passar el curs a mida va augmentant l’exigència.


Sempre amb un punt lúdic i amistós el reforç educatiu s’imparteix dimarts i dijous   al centre de Càritas Puigcerdà amb grups de 4 alumnes. La coordinació amb l’Institut IES Pere Borrell es clau per poder fer diana en cada alumne que participa del servei.

Des de Càritas Puigcerdà fem un agraïment al voluntariat i animem que més gent s’atansi a dur a terme aquestes tasques voluntarioses perquè aporten molt valor a la nostra societat.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *