Comença un nou taller a l’Espai Grapats de la Seu d’Urgell

La participació ciutadana es el pilar fonamental del taller de Macramé al centre St. Ot de la Seu d’Urgell

Aquest mes d’octubre com a novetat al Centre Sant Ot de la Seu d’Urgell s’ha iniciat un taller de macramé, aquest es du a terme tots els dijous al matí d’11.00 a 12.00 hores.

Aquest Taller forma part d’Espai Grapats que té com a objectiu principal enfortir el nostre compromís comunitari amb noves formes de participació. On les persones s’ajuden, on les persones creen i on les persones pensen i aprenen.

Què és el Macramé?

El macramé és un art mil·lenari que en els setanta va ressorgir i ara s’ha modernitzat i tornat a posar de moda a moltes llars per decorar-les amb un estil minimalista i fer-les més acollidores. És molt fàcil iniciar-se en aquesta tècnica perquè no requereix eines especials o agulles com passa amb el ganxet o el punt: l’eina són les teves mans.

Aquest taller no consta del típic format d’una classe dirigida, sinó que es basa a crear un espai de trobada on entre uns i altres es resolen els dubtes que sorgeixen mentre creem i conversem.

Amb aquest nou taller de macramé Càritas fomenta la participació ciutadana és per això que si estàs interessat a participar en aquest nou taller informar a Càritas de la Seu d’Urgell.

“Me gusta mucho hacer manualidades y poder compartir mis dudas con mis compañeras es muy bueno. Me han dado consejos para mejorar mi técnica y yo tambien he podido ayudar ha otras amigas nuevas”

Participant del Taller de Macramé.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *