Formació pre-laboral de bugaderia al centre de Càritas a Vielha

Des de la setmana passada s’està duent a terme una formació Pre – laboral de bugaderia al centre de Càritas d’Urgell a Vielha. Aquesta formació consta de 20 hores teòriques i pràctiques, a més de 5 mòduls transversals dedicats a igualtat de gènere, medi ambient, competències digitals, drets laborals i riscos laborals.

Estan participant 4 persones provinents del Programa Laboral que Càritas desenvolupa a la Vall. El programa Laboral promou i facilita els factors d’ocupabilitat per aconseguir la inserció laboral a persones en risc d’exclusió, per mitjà d’accions d’orientació, d’acompanyament, d’aprenentatge, de motivació i de formació.

Aquesta formació està dirigida a adquirir coneixements tècnics i pràctics de les diferents tasques que es realitzen a la bugaderia d’un hotel.

És un projecte de Formació finançat per Programa Operatiu d’Inclusió social i economia social – POISES 2021.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.