Parlem de situacions de riscos i joves amb els alumnes UEC del centre Sant Domènec de Càritas d’Urgell

Els alumnes de la UEC del centre Sant Domènec de Càritas d’Urgell han rebut la visita del Mossos d’Esquadra i han parlat de situacions de risc, la normativa reguladora de la utilització del patinet elèctric ha donat el tret de sortida a la xerrada i les sancions administratives i penals a assumir.

Els alumnes han pogut preguntar aspectes relacionats amb la utilització i gravació d’imatges amb el seu mòbil i el perill de la seva posterior difusió a xarxes socials; que han de fer, on han de trucar i com han de col·laborar quan els hi demanen la seva identificació, en situacions concretes del dia a dia…

L’objectiu de la sessió ha estat saber actuar davant situacions de risc i moments concrets d’ara i la lliçó de vida donada pels mossos d’esquadra donant les seves valoracions i consells davant les realitats viscudes en aquestes actuacions ha estat magistral.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.