L’acompanyament grupal a Càritas Tremp clau per la integració de les persones nouvingudes

Càritas Tremp incrementa el nombre de persones que assisteixen al projecte d’Acompanyament grupal, grups d’acompanyament a través del treball social comunitari, forma de gestió relacional on s’orienta per enfortir les relacions personals, socials i culturals.
El perfil d’usuaris que participen en el centre de Tremp, són persones estrangeres que no coneixen l’idioma ni la nostra cultura. Per tal de treballar la integració d’aquestes famílies es fan diferents activitats:
Classes de català i castellà on s’ensenya l’idioma adaptant els diferents nivells de coneixement de cada persona.
Coneixement de l’entorn per donar a conèixer els diferents serveis, entitats i associacions als que poden acudir com la Biblioteca, Ajuntament, el CAP, botigues locals etc.
Coneixements culturals per Ensenyar i explicar les diferents tradicions, costums i festes de la població: Fires, Nadal, Alimentació etc.

Acompanyem i apostem per la integració real de totes les famílies, de manera realista, en què els coneixements que ensenyem els ajudin a viure el dia a dia en la nostra població.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *