En aquestes festes, gràcies a persones com tu farem que cada portal sigui important

Després de 21 mesos de pandèmia, volem celebrar aquest Nadal sense deixar-nos absorbir per les presses, les compres i les grans trobades. Volem celebrar i agrair, però també volem tenir presents i molt a prop a totes les persones i famílies que no arriben a final de mes. 

Què puc fer?

Aquest Nadal parlem de portals, perquè cadascun té la seva pròpia història. I és que aquestes festes arriben amb poques ganes de llums i celebració per a moltes famílies que acompanyem des de Càritas.  Tu pots contribuir a millorar aquesta situació: 

La història es repeteix

Avui, com fa més de 2000 anys, la història ens demostra que només podem superar aquesta situació si estem units i connectats els uns amb els altres. Al portal de Betlem hi va néixer un infant. Es trobava en un estable, sense gran cosa, una mica de palla, una petita foguera i un bressol improvisat. Afortunadament, amb l’ajuda de totes les persones que els van visitar, Josep, Maria i el seu fill Jesús van poder tirar endavant.

Et convidem a viure aquestes setmanes d’Advent que ens acosten al Nadal amb consciència de poble, de veïnatge i família. 

En aquestes festes,
gràcies a persones com tu,
farem que cada portal sigui important.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *