INTEGRACIÓ SOCIAL: UN REPTE PER ALS NOUVINGUTS A LA VALL D’ARAN.

Quan una família arriba al nostre territori procedent d’una país de parla no espanyola; la integració social es planteja com un repte molt més gran a causa de la dificultat de comunicació al no conèixer l’idioma.

Poder-se comunicar en situacions quotidianes és de gran importància per als nouvinguts. Anar al metge, realitzar una gestió administrativa, reunir-se amb els professors dels seus fills…

A Càritas Vall d’Aran oferim cursos de castellà, on a més d’aprendre l’idioma hi ha un important intercanvi cultural entre els participants i els formadors. Es comparteixen receptes de cuina, tradicions i molts més aspectes que enriqueixen les classes del projecte d’Acompanyament grupal dins del qual es troben les classes d’espanyol.

Actualment participen 11 persones provinents del Marroc, Algèria i l’Índia.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.