Càritas organitza una visita a la muralla de Balaguer

Càritas d’Urgell des del centre Sant Domènec, ha organitzat una visita guiada per la Sra. Carme Brufau del museu de la Noguera, a les muralles de Balaguer.
S’ha visitat primerament el museu, on s’ha fet una explicació de la història de la ciutat i seguidament s’ha fet una visita guiada passant pel Portal del Gel i fent el recorregut de les antigues Muralles.

Aquesta visita està emmarcada dins del projecte d’Espai Grapats que té com a objectiu que persones amb diferents cultures, orígens o procedència comparteixen un espai i activitat en comú, en aquest cas la visita i el coneixement de la història de Balaguer.
En aquesta visita han participat 10 persones dels diferents projectes de Càritas; alumnes del projecte d’acompanyament grupal, persones que assisteixen al projecte de suport individual, participants del projecte de laboral i voluntaris de l’entitat.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *