La Taula de Salut Mental de l’Alt Urgell se suma a la Marató

Diverses entitats del territori creen un vídeo – testimoniatge per sensibilitzar sobre la salut mental 

La Taula de Salut Mental de l’Alt Urgell, constituïda per diverses entitats socials del territori i serveis d’atenció a les persones, se sumen enguany a la temàtica de la Marató creant un vídeo – testimoniatge per sensibilitzar el teixit empresarial i trencar l’estigma existent vers la salut mental en l’àmbit laboral. Aquest consta de diverses cares reconegudes del territori, que donen veu i imatge als casos reals sota el lema ESBORREM PREJUDICIS, ELIMINEM L’ESTIGMA!

Campanya creada per Aspid Lleida, CAPAU, Càritas Urgell i Grup Grapats, Fundació Privada Integra Pirineus i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Enllaç al vídeo a la plataforma de Youtube

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.