Activitats de Nadal a Càritas Tremp

Enguany, Càritas Tremp, ha volgut celebrar el Nadal realitzant diferents activitats i tallers, per a no oblidar la importància de celebrar unes festes concurrides, ser optimistes i no deixar que els nens perdin la il·lusió per a afrontar el Nadal més atípic  a causa de la pandèmia de la covid-19.

Seguint les mesures de seguretat, s’han realitzat activitats, com el muntatge de l’arbre de Nadal, diferents manualitats per a decorar el centre, s’han fet petits arbres i personatges Nadalencs amb materials reciclats, cantar nadales etc.

Ensenyar als nens la importància de ser optimistes, ajudar als altres, i cuidar el nostre planeta, han estat les bases per a realitzar els diferents tallers.

Acabem el reforç escolar aquest any 2021 amb mes de 60 nenes i nens participants d’aquest programa de Caritas Tremp, treballem perquè tots els nens puguin tenir les mateixes oportunitats, sense distinció de raça, religió o nacionalitat.

Aquest Nadal, cada portal és Important.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.