Activitats de Nadal entre Càritas, la llar d’infants Francesc Xavier i la Parròquia de la Seu d’urgell

El passat dilluns 13 de desembre vàrem viure l’experiència de l’escola de pares, amb progenitors de la Llar d’Infants Francesc Xavier.

La sessió del passat dilluns va constar de dues parts: una primera part, on es va realitzar una xerrada dedicada a la importància dels límits en la criança de 0 a 3 anys i una segona part on vam realitzar un taller de construcció d’una joguina per aquestes festes.

Durant la formació sobre límits es va destacar la importància d’aquests perquè l’infant trobi la seva pròpia manera de relacionar-se amb el món i és senti segur.

El taller de construcció de la joguina va ser un espai que van compartir les educadores de la llar amb les diferents famílies. Vam compartir un moment de creativitat perquè tots els infants tinguin, el dia de Nadal, una joguina carregada de la millor intenció per part dels seus pares.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada conjuntament per Càritas d’Urgell, la Llar d’Infants Francesc Xavier i la Parròquia Sant Ot i on la valoració dels participants va ser molt positiva i enriquidora.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.