ACTIVITATS DE NADAL A CÀRITAS VAL D’ARAN

El centre de Càritas Vall d’Aran ha realitzat diferents activitats relacionades amb el Nadal.

Els nens que participen en el programa de Reforç Educatiu han participat molt activament en les diferents activitats proposades: van confeccionar els fanalets que es van vendre a la parada situada en els porxos de l’ajuntament de Vielha. Aquests petits objectes tenien la finalitat de recaptar fons per als més necessitats. Hem d’agrair la col·laboració dels veïns del Vielha que van comprar totes les existències.

També van participar en un taller de manualitats i en el tradicional Caga Tió. On van rebre llaminadures i llibres.

Les participants del taller de manualitats han estat treballant amb molt d’amor per a poder oferir un regal a tots els residents i treballadors de la Residència Sant Antoni de Vielha. Van realitzar uns petits detalls amb cors de fusta que han agradat molt.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.