Els Reis Mags d’Orient recullen les cartes realitzades a Càritas i dipositades als Arbres dels Somnis de les oficines Caixabank a Balaguer i La Seu d’Urgell

Durant aquests dies, abans de  la nit de Reis, al Centre Sant Domènec de Balaguer i al Centre Sant Ot de la Seu d’Urgell s’ha realitzat un taller per ajudar als infants que participen en diverses activitats dels nostres centres a fer la Carta als Reis Mags d’Orient.

Els nens i nenes que hi han participat  ho han viscut amb molta il·lusió i la màgia que ens acompanya aquests dies.

Aquestes cartes s’han dipositat en  els diferents Arbres dels Somnis, una iniciativa que un any més ha realitzat Caixabank a les poblacions de  Balaguer i a la Seu d’Urgell  i que ha permès  que nens i nenes puguin rebre un regal el dia de Reis. 

Amb aquesta acció volem un cop més mobilitzar i convidar als ciutadans i ciutadanes que ajudin a fer a complir una petita il·lusió de les persones més vulnerables de la nostra societat. Gràcies a aquesta col·laboració la nit Reis uns 50 infants podran obrir un regal en aquesta nit màgica, ja que els Reis Mags d’Orient els hi han fet arribar un regal a les seves llars.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *