22 persones aconsegueixen trobar un lloc de Treball després de ser acompanyats pel programa laboral de Càritas a la Seu d’Urgell

Càritas d’Urgell porta anys acompanyant a les persones més vulnerables en els seus processos de recerca activa de feina i en la millora de les seves competències per situar-se en igualtat de condicions davant d’un mercat laboral cada vegada més competitiu y amb pitjors condicions.

Tenir una feina es un element fonamental en el desenvolupament de la persona, i en els processos d’inclusió social.

L’ocupació, segueix essent una prioritat per a Càritas Urgell, per aquest motiu desenvolupem una sèrie d’accions i serveis que faciliten l’acompanyament de les persones en situació d’atur a través d’un itinerari laboral personalitzat, per poder aconseguir una major ocupabilitat que doni oportunitats d’accés al mercat laboral.

El treball digne es un dret al que moltes persones no hi tenen accés i la pandèmia encara ha complicat més la situació envers el mercat laboral. Tot i la situació viscuda per la Covid 19 durant els 2 últims anys, Càritas Urgell ha continuat mantenint el ritme de resposta del seu programa laboral.

Durant l’any 2021 el Centre de Càritas Sant Ot de la Seu d’Urgell ha acompanyat a 107 participants amb els quals ha realitzat un itinerari personalitzat d’orientació laboral, d’aquestes 22 persones han aconseguit accedir a un lloc de treball, el que suposa un 21 % del total dels participants.

Amb les persones que no han estat inserides durant el 2021 seguim treballant per tal que millorin la seva ocupabilitat.

A més a més s’han realitzat dues formacions de caire ocupacional i una formació en competències TIC on hi ha participat 17 persones amb un total de 162 hores.

Càritas d’Urgell per tal d’incentivar les insercions en el seu programa laboral, realitza visites a empreses del territori, per tal de donar a conèixer la seva borsa de candidats. Durant el 2021 s’han realitzat 32 contactes amb empreses de la Seu d’Urgell.

El Programa laboral de Càritas Urgell és finançat pel “Programa Operativo de Inclusión  social y Economia Social (POISES) 2020 – 2023” i  Programa Inditex – Càritas Espanyola: “ Empleo en igualdad de oportunidades”. 

Som el que donem. Som amor.

27.581€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish