Càritas Urgell finalitza la campanya de Nadal 2021

Amb el lema “Cada portal és important” lema de la campanya de Nadal, Càritas ha volgut donar importància a les accions realitzades pel territori amb la finalitat d’apropar-nos amb una mirada diferent d’aquells que mes a prop tenim i de vegades no veiem.
La campanya es va iniciar el passat 29 de novembre, on des de llavors s’han fet una desena d’activitats emmarcades dins de les 4 accions significatives que des de Càritas havíem proposat. Algunes activitats eren en l’àmbit parroquial i d’altres que comprenien tot el territori del bisbat d’Urgell.

Campanya de Micromecenatge:
L’acció integrada dins la pàgina web de Càritas d’Urgell ha aconseguit una xifra de 4. 792,15 € on hi ha col·laborat 17 persones. Des d’aquí volem agrair aquesta col·laboració i els animem al fet que continuïn sent presents amb la nostra entitat.

Il·lumina cada portal
Aquesta activitat que va comportar la realització de més de 770 espelmes, als centres de Càritas hi ha alguns grups parroquials amb material reciclat. Les espelmes, van arribar a les parròquies de Bellcaire, Sort, Puigcerdà, Vielha, Balaguer, Agramunt, Seu d’Urgell, Tremp, Guissona, Linyola, Tornabous, la Guàrdia, la Fuliola, Tarròs, Boldú, Castell del Remei, Barbens i Ivars d’Urgell.


Ajuda als reis mags a trobar el portal

Càritas Urgell va col·laborar en campanyes organitzades i promogudes per altres organitzacions a Puigcerdà i Bellvís de recollida de joguines, perquè més tard fossin agrupades i que els reis mags d’orient les portessin a cada Infant. A la Seu d’Urgell, es va realitzar un taller de construcció de joguines amb els pares dels alumnes del reforç educatiu. Gràcies també a donacions particulars i esporàdiques que s’adrecen als nostres centres d’activitats altres poblacions com Balaguer, la Seu, Tremp, Vielha van poder fer arribar joguines als més petits que participen en els projectes d’infants de Càritas.

Arbre dels somnis amb CaixaBank
Al Centre Sant Domènec de Balaguer i al Centre Sant Ot de la Seu d’Urgell, es va realitzar un taller per ajudar als infants que participen en diverses activitats dels nostres centres a fer la Carta als Reis Mags d’Orient.
Els nens i nenes que hi han participat ho han viscut amb molta il·lusió i la màgia que ens acompanya aquests dies.
Aquestes cartes s’han dipositat en els diferents Arbres dels Somnis, una iniciativa que un any més ha dut a terme CaixaBank a les poblacions de Balaguer i a la Seu d’Urgell i que ha permès que nens i nenes puguin rebre un regal el dia de Reis.

Un any més volem agrair a totes les persones que han pogut fer possible que aquest Nadal a pesar de les restriccions han pogut col·laborar i ajudar a aquells que actualment més ho necessiten. Des de Càritas Urgell durant aquest 2022 continuarem fent possible allò que a vegades sembla impossible.


#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *