El suport de les entitats amb cor a Puigcerdà

Cáritas aposta per la reactivació del projecte entitats amb Cor durant el 2022

Les empreses i entitats són essencials en la construcció d’un món més just i solidari. A través de la seva activitat, milloren les condicions de vida de les persones més desfavorides, promouen un model econòmic més just per a tots i més respectuós amb els recursos naturals.
L’estratègia que va dur a terme Cáritas a Puigcerdà durant el primer estat d’alarma va ser senzilla: fer exactament el mateix que porten fent sempre: donar suport a aquells qui ho necessiten.
Seguint aquesta mateixa línia, la campanya de Càritas a Puigcerdà aquest 2022 es aconseguir una llarga llista d’empreses disposades a ajudar, “durant el 2021 les entitats i empreses a Puigcerdà si és cert que han deixat de Col·laborar, així i tot aquest 2022 ja s’està treballant per reactivar aquesta col·laboració”, diu Anna Morer.

Escoles amb Cor

Aquest 2022 pretenem anar a explicar a totes les escoles de Puigcerdà i alguna de la Cerdanya la tasca que fa Càritas amb les targetes alimentàries i que han suposat un canvien la manera de donar suport alimentari. Aquesta tasca es farà dins del projecte de Treballem els valors projecte de canvi als nens i nenes de la nostra comarca.

Clubs amb Cor

Les activitats esportives són un mitjà per fer comunitat i des de Càritas Puigcerdà volem continuar promocionant aquesta acció per fer visible el nostre projecte.

Empreses amb Cor

Accions de col·laboració ciutadana mitjançant l’ajuda econòmica serà una de les línies estratègiques dins de Càritas Puigcerdà

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *