Un dels molts viatges dels migrants que arriben a Tremp

Durant el 2021 van arribar a Tremp 6  joves immigrants en condicions molt precàries

Càritas Tremp, acull a un grup de 6 nois provinents de diferents països d’Àfrica .

Un grup de nois que han estat durant 10 mesos aproximadament creuant 14 països a peu van arribar a Tremp durant el 2021. Des de Càritas a Tremp  volem donar veu a aquest joves denunciant la situació que pateixen aquestes persones i que cada cop veiem que augmenta més en nombre ales nostres terres. Les seves dures experiències, companys que s’han quedat pel camí, països on han hagut de passar dies d’arrest penitenciari, nois que han tingut problemes de deshidratació en el desert, i problemes de salut per estar dies sense aliments són algunes de les vivències que han passat durant aquest 10 mesos de viatge.

Experiències dures, per arribar a Espanya i poder tenir l’oportunitat de tenir una vida digna. Des de Càritas Tremp, és dona un suport d’aliments mitjançant les targetes alimentàries i pagant subministraments en les seves vivendes però aquest joves el que volen es treballar i no dependre d’una ajuda social. Per això de mentre que a Càritas impartim classes de català i castellà  mitjançant voluntariat, perquè els joves  que hi participen puguin poc a poc conèixer l’idioma i  així sigui més fàcil integrar-se a la nostra comunitat, també els ajudem a buscar ofertes laborals.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *