Visita del Servei de rehabilitació comunitària Balaguer al centre Sant Domènec de Càritas


La setmana passada ens van visitar els components del SRC de Balaguer per poder saber de primera mà quines activitats portem a terme i la possibilitat de participar en aquestes.
El SRC de Balaguer dóna un servei molt important a Balaguer i la col·laboració amb Càritas per disposar de les instal·lacions i dels serveis que oferim pot ajudar a crear sinergies entre les dues entitats.


Juanjo Tenorio cap de Centre de Balaguer , va manifestar    ” estic molt content de la visita del SRC, ajudarà a donar a conèixer les activitats que duem a terme al centre de Càritas de Balaguer i poder ampliar els serveis que oferim “


Els 14  participants del SRC van proposar tenir la possibilitat de participar en el taller de cuina que fan els alumnes de la UEC i a l’hort o realitzar algun curs de laboral com a voluntaris.
Per últim també es van concretar activitats compartides en l’àmbit esportiu, alguns dels participants van demanar apuntar-se a l’Espai Grapats de Càritas.Si ets una entitat i vols conèixer les nostres experiències i el nostre centre pots contactar amb caritas.cdurgell@caritas.es o trucar al 973351266. T’hi esperem!

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *