Càritas Urgell i Grup Grapats firmen un nou conveni de col·laboració amb la Fundació “la Caixa”

Càritas d’Urgell va signar un nou conveni de col·laboració de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, a la seu del Centre de la Seu d’Urgell, el 25 d’abril.

El conveni, que inclou ajuts per a Càritas Urgell i el Grup Grapats per valor de 20.000€, amb una aportació de 10.000€ per les ajudes socials als més vulnerables de la Diòcesi d’Urgell i 10.000€ pel CET Grapats, per la compra d’una furgoneta elèctrica.

Aquest nou conveni de col·laboració donarà un impuls en l’ajut a les famílies vulnerables que acompanya Càritas Urgell. Càritas ha fet aportacions des del mes de gener a les famílies, en ajudes socials per valor de 58.000€: s’ha incrementat notablement el suport que es necessita a causa de la radical pujada del cost de la vida, que es manifesta de manera més crua en el preu dels aliments, de la llum, i dels lloguers: moltes famílies, malgrat que treballen, no arriben a final de mes. Durant l’any 2021 Càritas Urgell va donar ajudes socials per un valor de 271.282,18€.

Pel que fa a la col·laboració de la Fundació “la Caixa” amb el Grup Grapats, es tracta del suport per assolir la compra d’una furgoneta de càrrega elèctrica, amb la voluntat de fer una gestió més ecològicament sostenible dels serveis que ofereix el Grup Grapats. En aquest moment, el Grup ofereix serveis de mudança i transport, recollida de roba i reciclatge i venda de roba i objectes de segona mà; a més dels serveis que ofereix el Centre Especial de Treball (CET), de lloguer de vaixelles i estris per a esdeveniments, servei de bugaderia domicili, de distribució de paqueteria eco-sostenible i de punt de recollida per a particulars i empreses. En el 2021, 8 treballadors han treballat a l’empresa de reinserció laboral i 10 treballadors amb discapacitat han treballat al CET Grapats.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

#alesfosques

17.550€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *