Participa a la propera Jornada Diocesana d’Urgell

El proper dissabte dia 18 de juny a les 10:00h al Seminari diocesà de La Seu d’Urgell, si Déu ho vol, celebrarem la 5a Jornada diocesana d’Urgell.

Després de dos anys marcats per la pandèmia, que ens han obligat a confinaments i a reduir les activitats presencials, podrem tornar a tenir el goig de retrobar-nos mútuament com a Diòcesi, compartir la joia de la fe, celebrar l’Eucaristia plegats i crear lligams de comunió i fraternitat.

Enguany el tema central de la Jornada serà “Convidats a participar en el Sínode” i serà el moment de presentar les conclusions diocesanes sobre el treball sinodal que s’ha dut a terme al llarg del curs a les Parròquies. També els amics de Càritas diocesana d’Urgell presentaran la seva memòria anual d’activitats i el treball que han dut a terme en favor de tantes persones d’arreu del Bisbat.

Els qui vulgueu participar podeu posar-vos en contacte amb el vostre centre de Càritas o a aquest email: xbonet.cdurgell@caritas.es. També amb un servidor: secretariageneral@bisbaturgell.org

Càritas diocesana d’Urgell, en col·laboració amb el Bisbat, posarà un servei d’autocars (en el cas que hi hagi prou persones) a disposició d’aquells que ho necessitin. Per tal de planificar-ho tot, vulgueu inscriure-us quan abans millor, i sempre abans del dia 10 de juny.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *