Espai Grapats imparteix un curs amb la col·laboració de voluntaris de Caixabank

Facilitar eines per una millor competència laboral

Al Centre de Sant Doménec de Balaguer, dins de l’Espai Grapats s’ ha realitzat un curs d’iniciació a la digitalització. Aquest curs s’ha dut a terme amb la col·laboració de l’Associació de voluntaris de Caixabank.

El curs que ha tingut una durada de dos dies, han passat un total de 15 persones, l’objectiu del curs era donar unes nocions bàsiques sobre els programes Word i Excel. Amb les pautes bàsiques per l’ús d’aquests dos programes, que són dels més utilitzats a les empreses, la intenció, és donar als participants més competències laborals i experiència curricular per tal que puguin accedir al món laboral si no hi són, o per formar-los i que puguin ser més competents el que ja estan dins el món laboral. Les persones participants en el curs són persones que participen en diferents activitats de l’entitat, hi havia participants de les classes de castellà, curs de cambrer de pis i ajudant de cuina, participants del programa acollida i voluntaris de Càritas.

Yolanda Martínez, gestora social de Càritas Urgell al centre de Balaguer opina “ Amb aquests tallers donem seguretat als participants alhora que els ajudem a tenir més competències tant com per la seva vida privada, com per la seva vida laboral”

Fundació la Caixa, ha fet durant aquests dies, diversos tallers a diferents centres ajudant així als participants a adquirir nous conceptes sobre economia domèstica, o l’impartit al centre Sant Doménec, de competències informàtiques.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *