Finalitza el curs d’Atenció a la gent gran a Càritas de Puigcerdà

Els alumnes han obtingut competències sobre les pautes d’actuació per atendre les necessitats de les persones que viuen en una residència.

Aquesta setmana s’ha acabat a Puigcerdà el curs d’Atenció a la Gent gran. Aquesta formació s’imparteix al Centre Acadèmic System durant 40 hores i hem volgut transmetre als participants la importància de valorar i estimar la feina de cuidador/a. Alhora, s’ha pretès traslladar als alumnes que aquesta ha de ser una feina vocacional.

“No és una feina per fer només companyia, han de ser cuidadors/es i han de practicar el respecte a aquest col·lectiu tan important de la nostra societat” ,Anna Morer Cap de centre de Càritas Puigcerdà

Per fer-ho hem comptat amb l’ajuda de tres professionals del món de la sanitat: una psicòloga, una infermera i una fisioterapeuta. Les cures, el suport psicològic, les tècniques de mobilització o l’acompanyament emocional que necessita la persona atesa, han estat alguns temes treballats durant el curs.

Els projectes de gent gran volen recolzar la dimensió de l’acompanyament i oferir recolzament i ajudes socials a aquelles persones grans que pateixen problemàtiques, dificultats, malaltia, i soledat. 
Aquests projectes sorgeixen de la voluntat de donar resposta a un sector de la societat amb mancances socioeconòmiques i psicosocials i que sovint desconeixen els serveis disponibles per demanar ajudes.

Esperem i desitgem molta sort i encerts a tots els participants!

#alesfosques

17.650€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449