Assemblea de Càritas Catalunya a Tarragona

Va tenir a Tarragona el dimecres 30 de novembre l’Assemblea general de Càritas Catalunya, amb l’assistència dels equips directius de les deu Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya. Van representar a Càritas d’Urgell, el seu Director Sr. Josep Casanova i el Delegat episcopal, Mn. Jaume Mayoral. Una reunió que es va desenvolupar en les instal·lacions de l’edifici del Seminari, una primera acollida al claustre que acull la capella de Sant Pau on es va fer la fotografia del grup i moment per les salutacions entre els assistents.

A la sala de reunions de la plenària va adreçar unes paraules, Mons. Joan Planella, arquebisbe de Tarragona, que va saludar als presents, on va explicar breument la història de l’edifici i de la presència de sant Pau a Tarragona, també va agrair la feina que fa Càritas a tota Catalunya. Després Mons. Javier Vilanova en representació del Sr. Cardenal Mons. Omella bisbe delegat de Càritas Catalunya, va animar el treball que es faria tot seguit, també el Director de Càritas Tarragona i el President de Càritas Catalunya, Srs. Salvador Grané i Francesc Roig respectivament, van fer una cordial i joiosa salutació, aquest primer moment de la reunió va acabar amb la pregària inicial.

Abans de l’aprovació de l’acta de la darrera reunió, es van fer dues intervencions telemàtiques, una de la Sra. Miriam Feu, del Grup de treball d’anàlisi social de Càritas Catalunya, per explicar les novetats del proper informe Einsfoessa Catalunya. La Sra. Itziar Bravo en una segona connexió va explicar detalladament la Campanya de Nadal i la Campanya de targetes alimentàries “Jo com tu”, es va obrir un interessant diàleg entre tots els assistents.

Després el Sr. Roig va explicar i compartir diferents informacions que atenyien a Càritas i a la seva tasca, reunions amb l’administració, la presència i el treball als òrgans de Cáritas Española i altres activitats desenvolupades durant aquests mesos, també va presentar els nous càrrecs directius que s’han incorporat a algunes Càritas Diocesanes. L’administrador de Càritas Catalunya va oferir informació dels comptes de Càritas que van portar a un diàleg entre les diferents Càritas diocesanes, es va fer un seguiment del pressupost així com de les previsions econòmiques. També hi va intervenir en el plenari el Sr. Ferran Casamitjana que va desplegar l’Informe del Comitè Ètic i el va seguir en la seva exposició el Sr. Agustí Adell amb informació del nou model de distribució d’aliments a partir de la noves disposicions desplegades per la Unió Europea. També es va fer la proposta per la seva aprovació del Calendari de reunions de Càritas Catalunya pel proper any 2023. El Sr. Fran Quirós va apuntar unes primeres propostes per ser treballades en l’àmbit del desenvolupament de les persones en les Càritas Diocesanes.

Per acabar la reunió el bisbe Vilanova va valorar molt positivament la tasca que s’havia fet al llarg del matí, des d’un sentit de treball comú entre tots els assistents. La pregària de l’avemaria per part de tots va donar per acabada la reunió i després es va compartir el dinar.

Portadors de petits miracles

86€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *