Dia Internacional del Voluntariat-Càritas

“No són els resultats els que ens mouen, complir objectius programats, sinó posar-nos davant d’aquella persona que està trencada, que no troba lloc, acollir-la, obrir per a ella camins de restauració, de manera que pugui trobar-se a si mateixa, sent capaç , malgrat les seves limitacions i les nostres, de cercar el seu lloc i d’obrir-se als altres i a Déu. (…) Jesús ens ho diu clarament, amb la seva vida i amb la seva obra, que no n’hi ha prou de “donar”,  cal “donar-se”. La caritat suposa sempre una donació oblativa de la pròpia vida. I això serà significatiu, més enllà de l’acció concreta, quan ofereixi a la persona una porta oberta cap a una nova vida.”[i]

Dirigit a: Totes les persones voluntàries, guaites de l’esperança.

Gràcies per ser-hi. La vostra mirada sempre està atenta al que passa i tot això que també passa i es veu menys. Sou guaites de la realitat social, la vostra manera de ser i de fer us fan testimonis privilegiats d’una realitat que no sempre volem veure. No us conformeu amb el que veieu, sinó que us comprometeu a transformar-ho.

Gràcies pel vostre compromís, perquè dieu fent, amb els vostres gestos i accions quotidianes, i això ens interpel·la i anima a denunciar els mecanismes que generen injustícia. Ens encoratgeu a continuar treballant per la justícia social, a buscar els perquès del dolor i del patiment de les persones més vulnerables. Continueu construint ponts entre la fragilitat i la riba de les oportunitats i del benestar.

Gràcies per facilitar espais de vida i acolliment, de convivència positiva, de compartir el temps. Doneu calor als llocs de trobada, compartint amb qui manca d’espais on nodrir les relacions socials i els vincles de confiança. Sou germen invisible de fraternitat per ajudar-nos a comprendre que la dinàmica de donar i rebre és reciprocitat encarnada.

Gràcies, en definitiva, perquè la vostra acció quotidiana, callada i generosa, és anunci i esperança d’una nova realitat que és possible i que ha de continuar creixent i guanyant espais a la injustícia i al dolor.

Volem animar-vos que continueu avançant per aquest camí, no exempt de dificultats i desànims. No deixeu de buscar el bé gran cada dia.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683